Cliche logo

Najnoviji pametni satovi za dame

Ovi specifični modeli pametnih staova mogu zadovoljiti žene sa svojim raznolikim dizajnom, veličinama pogodnim za zglobove i naprednim zdravstvenim alatima. Neki su optimizovani za rad sa određenim pametnim telefonima, ali svi su među najboljim pametnim satovima za žene koje sada možete kupiti.

Pogledajte najbolje pametne satove za žene koje možete nabaviti.

Apple Watch 7

Apple Watch 7 je najbolji Apple Watch do sada. To nije velika nadogradnja u odnosu na Apple Watch 6 u pogledu karakteristika, ali ima veći ekran. Dolazi u verzijama od 41 mm i 45 mm, upotpunjujući veliki ekran.

Iako bismo želeli da Apple Watch poboljša vek trajanja baterije od 18 sati, Serija 7 ima koristi od bržeg punjenja. Možete ga u potpunosti iskoristiti za oko sat vremena, omogućavajući mu da provede manje vremena priključenog na novi USB-C na magnetni kabl i više vremena sa vama u pokretu. Bez obzira da li želite pametni sat za vežbanje, odgovaranje na pozive sa ručnog zgloba ili korišćenje najboljih Apple Vatch aplikacija, ovo je najbolji pametni sat za žene.

Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5 je još jedan vrhunski izbor među najboljim pametnim satovima za žene. Ima novi čitač temperature kože, ekran otporniji na ogrebotine i dugotrajniji vek baterije. To je najbolji Samsung sat do sada.

Takođe ima više pogodnosti, uključujući Google pomoćnika i bolju interoperabilnost sa vašim drugim Samsung uređajima. Za više GPS funkcija i još dugotrajnije trajanje baterije, pogledajte Samsung Galaxy Watch 5 Pro.

Fitbit Sense

Fitbit Sense je najambiciozniji pametni sat ove kompanije do sada. Dolazi sa naprednijim zdravstvenim i wellness funkcijama od bilo kojeg od najboljih pametnih satova za žene. Ne samo da ima EKG senzor i očitavanje kiseonika u krvi koji je odobrila FDA, već i Sense ima mogućnost merenja elektrodermalne aktivnosti i temperature kože.

Osim što je vrhunski uređaj za praćenje zdravlja, Sense ima ugrađeni GPS, izvornu prodavnicu aplikacija,Fitbit u vlasništvu Google-a nije samo brend sa proizvodima za praćenje naših koraka: Fitbit uređaji kao što je Fitbit Sense pokazuju šta znači holistički sagledati svoje zdravlje.

Garmin Lily

Garmin Lili je mali i elegantan pametni sat koji će vas naterati da zaboravite na glomazne GPS uređaje za nošenje po kojima je brend najpoznatiji. Ponuda dizajnirana za prve korisnike pametnih satova, Garmin Lili od 199 dolara nije jedan od najboljih sportskih satova, ali je odličan izbor za one koji ne vole tradicionalni izgled pametnog sata.

Od svih najboljih pametnih satova za žene koje smo testirali, ovaj najviše liči na pravi nakit. Između 34-milimetarskog kućišta bez dugmadi, zamršenih detalja hardvera i tankih kaiševa, fin je. Za žene, Garmin Lili nudi praćenje menstrualnog ciklusa, kao i vodič za praćenje trudnoće koji trudnicama daje potpuniji pregled njihovog zdravlja.

Apple Watch SE

Apple Watch SE je hibrid Apple Watch serije 5 (koji je u međuvremenu ukinut) i Apple Watch serije 3. Pametni sat od 279 dolara nema sve karakteristike Serije 6 — na primer, nema stalno uključenog ekrana — ali se i dalje ističe po brzom čipu i bezbednosnim karakteristikama. Takođe nudi LTE opciju, što ga čini dobrim izborom za one koji su zainteresovani da isprobaju Famili Setup. Pored toga, dobija ažuriranje softvera vatchOS 8 i nastaviće da dobija nova ažuriranja softvera u narednim godinama.

Share post