Cliche logo

Najluksuzniji automobili na svetu 2023

Ako se pitaš koji automobil je najluksuzniji na svetu ove godine, mi ti možemo pomoći da pronađeš odgovor. Naravno, odgovor može varirati u zavisnosti od ličnih preferencija i kriterijuma, cena takođe igra ulogu, ako i brend. Neko prosto obožava BMV i ne interesuje ga da traži dalje. Zato smo analizirali automobile raznih brendova i došli do glavnih kandidata za titulu najluksuznijeg automobila na svetu u 2023. godini. Ono što smo gledali jeste udobnost, performanse i prestiž koji brend donosi. U listu nismo uključivali striktno sportske automobile jer je jedan od parametara za izbor bila udobnost, kao ni one automobile koje je nemoguće priuštiti ako nisi milijarder. Evo konačne liste:

Rolls-Royce Phantom

Poznat po svom raskošu i fantastičnoj izradi, Rolls-Royce Phantom nudi vrhunac luksuza i mnogi ga smatraju jednim od najluksuznijih automobila ne samo ove godine, nego ikada.

Bentley Flying Spur

Bentley je poznat po ručno rađenom enterijeru i snažnom motoru, a Flying Spur je baš takav, što ga čini vrhunskim izborom za ljubitelje luksuznih automobila.

Mercedes S-Klasa

Mercedesova S-Klasa jedan je od najprodavanijih luksuznih automobila u svetu zbog najnovije tehnologije, udobnosti i elegancije, i godinama je simbolom luksuza u automobilskom svetu.

Range Rover Evoque

Range Rover nudi kombinaciju luksuza i off-road mogućnosti, sa raskošnim enterijerom i naprednim funkcijama, što ga čini popularnim izborom među luksuznim automobilima sa pogonom na sva četiri točka.

BMW i7

BMW i7 poznat je po svojoj naprednoj tehnologiji, materijalima visokog kvaliteta i udobnoj vožnji, što doprinosi njegovoj reputaciji kao luksuznog automobila.

Rolls-Royce Ghost

Još jedan model iz Rolls-Royce-a dospeo je na ovu listu. Ghost kombinuje mirno i luksuzno iskustvo vožnje sa fantastičnim i ekstremno detaljnim dizajnom.

Share post