Cliche logo

Najgori parovi po horoskopu – Zašto ti ovo neko nije ranije rekao?

Možda znaš svog idealnog para, ali možeš li da pretpostaviš ko je najgori za tebe? Prema astrologiji, možemo da definišemo zašto su neki znaci zodijaka najmanje kompatibilni.

Naime, astrolozi su uspeli da na osnovu ličnosti odrede koji horoskopski znaci čine najgore partnere. Ne znamo da li se ti slažeš sa ovim viđenjem, ali svakako ima smisla.

Pa hajde da bacimo pogled na to koji parovi nikako nisu za vezu!

Lav i Škorpija

Poput dve moćne sile, mogu se više sudarati nego spajati. Lavovi su više u tome da budu otvoreni, traže divljenje i pažnju. S druge strane, Škorpije imaju tendenciju da budu tajnovitije, cene kontrolu i drže stvari u tajnosti. Oni mogu naići na probleme zbog različitih načina na koji se afirmišu.

Blizanac i Jarac

Kao dve različite melodije, ova dva znaka zodijaka možda ne sviraju uvek u harmoniji. Blizanci napreduju u druženju i mentalnim izazovima, dok Jarčevi preferiraju ozbiljniji pristup orijentisan na karijeru.

Vodolija i Rak

Kao dva dela slagalice koja se i ne uklapaju savršeno. Rakovi traže duboku emocionalnu bliskost, poput toplih, iskrenih veza. U međuvremenu, Vodolija ceni nezavisnost i može emocionalno da deluje udaljeno, preferira da radi stvari na ‘’svoj’’ način. Zbog ovih razlika, oni ne mogu da razumeju potrebe jedni drugih.

Ovan i Bik

Ovnovi su poput varnica – brzi i vatreni, i često rade stvari bez previše razmišljanja. S druge strane, Bikovi su kao stene – vole stabilnost i imaju plan. Ovan se sa entuzijazmom upušta u stvari, dok Bik radije odvaja vreme i radi stvari polako. Ova razlika u njihovom pristupu životu ponekad može izazvati velike sukobe ili nesuglasice. Kao da jedna osoba trči, a druga lagano šeta.

Bik i Strelac

Bik voli da stvari budu sigurne i praktične, a Strelac je pun avanture i slobode – kao ptica koja leti visoko. Budući da žele različite stvari u životu, mogu imati problema da razumeju jedni druge. Bik želi stabilnost, dok Strelac želi uzbuđenje. Jedna osoba želi da ostane kod kuće, dok druga želi da istražuje svet.

Devica i Ovan 

Neretko ne mogu očima da se vide! Device su super organizovane i mogu biti pomalo izbirljive, dok su Ovnovi energični i imaju tendenciju da zarone u stvari bez preteranog razmišljanja. Jedna osoba voli da planira svaki detalj, dok druga samo ‘’uskače’’ glavom bez obzira. Njihovi različiti načini funkcionisanja i razmišljanja mogu izazvati napetost.

Jarac i Lav

Jarčevi su po prirodi praktičniji i rezervisaniji, što znači da se direktno sukobljavaju sa Lavovima – za koje je poznato da imaju ekstravagantniju ličnost koja traži pažnju. Njihove suprotne ličnosti mogu stvoriti napetost, posebno u pogledu načina na koji upravljaju novcem i kako se predstavljaju u društvu. Ovaj par bi se mogao suočiti sa nekim izazovima jer su prilično različiti! Jedna osoba preferira skromniji stil, dok druga žudi za svetlima reflektora. 

Vaga i Ribe

Ova dva horoskopska znaka definitivno mogu imati problema sa povezivanjem! Vage su logični mislioci koji ponekad rešavaju probleme na daljinu, dok je kod Riba sve o emocijama i empatiji. Jedna osoba koristi glavu da rešava stvari, dok druga prati svoje srce. Njihovi različiti pristupi rešavanju problema mogu izazvati određene izazove. Ova razlika može dovesti do poteškoća u međusobnom razumevanju i komunikaciji.

Škorpija i Vodolija

Oni mogu naići na nekoliko prepreka u svojoj vezi. Škorpije su super intenzivne i žude za dubokim emocionalnim vezama, dok Vodolije vole svoju slobodu i nezavisnost. Kao da jedna osoba želi duboke emocionalne veze, dok druga ceni svoj lični prostor. Ova razlika u njihovim potrebama može izazvati rasprave o tome šta očekuju od svoje veze.

Strelac i Jarac

Uglavnom ne vide stvari na isti način! Kao da jedna osoba želi da istražuje slobodno, dok druga sledi strogi put. Njihovi različiti pristupi životu mogu izazvati neslaganja, posebno u vezi sa životnim izborima, ciljevima i prioritetima.

Share post