Cliche logo

Najgori horoskopski znaci za vezu

Polagala si velike nade u svoju vezu i mislila si da će to biti jedna od onih ljubavi koje će trajati zauvek. Čak si istraživala i na temu toga kako se slažu vaši horoskopski znaci – i tu je sve bilo kako treba.

Međutim, da li ti se čini da nešto ipak ne štima?

Možda zapravo nije problem u vašem odnosu. Trebalo bi da shvatiš da svaki horoskopski znak ima neke užasne osobine i navike u vezi koje utiču na to kako vole.

Istina je da svaki horoskopski znak ima obrazac kada su u pitanju odnosi. Astrologija nam pokazuje da svaki znak voli drugu osobu na drugačiji način i da ga različite stvari pokreću kada je u pitanju prekidanje odnosa.

Znamo da te sigurno zanima odgovor na pitanje koji to znaci nikako nisu za (kvalitetan) partnerski odnos. Pa smo malo istraživali na tu temu.

Evo koji su najgori horoskopski znaci za vezu.

Bik

Bik je jedan od najgorih horoskopskih znakova za vezu. Tačno je da može da bude pouzdan i stabilan, ali isto tako može biti izuzetno tvrdoglav i posesivan. Bikovima je potrebno mnogo pažnje i uveravanja da si im posvećena – inače će iskazati svu svoju nesigurnost.

Za bika ti je potrebno veliko strpljenje, jer je on veoma nepoverljiv i uzdržan prema drugima.

Takođe ima tendenciju da bude prilično posesivan, što može dovesti do velikih problema u vezi.

Jarac

Jarčevi su generalno orijentisani ka cilju, što ih može učiniti zapravo previše ozbiljnim za neke ljude. Neretko imaju visoka očekivanja od sebe i drugih, pa može biti jako teško ispuniti njihove standarde.

Za upoznavanje jarca je potrebno veliko strpljenje, jer je on prirodno rezervisan. Ovaj horoskopski znak nije poznat po tome da je naročito romantičan ili strastven, a to može dovesti do narušavanja veze.

Blizanci

Blizanci se jako teško povezuju sa osobom. Oni se zapravo boje posvećenosti i vole da flertuju, tako da bi zabavljanje s njima moglo biti prilično zahtevno. Blizanci više vole da istraže sve opcije pre nego što donesu konačnu odluku. Naime, oni uvek drže svoje opcije otvorenim – jer nikad se ne zna da li može da naiđe neki bolji partner od trenutnog.

Oni se pitaju: ‘’Šta ako sam u vezi, pa propustim da upoznam možda svoju savršenu drugu polovinu?’’. Ako je po blizancima, mnogo je bolje držati nekoga na dohvat ruke i ako se postojeća veza ne pretvori u nešto ozbiljno – onda nema štete. Ovo nije dobro, zato što osoba u znaku blizanca ima veliki problem da se prepusti i stvarno poveže sa svojim partnerom.

Blizanci su takođe veoma nepredvidivi. Jedne nedelje žele da postanu piloti i lete oko sveta, a sledeće nedelje žele da postanu lekari. Zbližavanje na dubljem nivou sa nekim ovakvim može biti prilično zahtevno.

Ovan

Ovnovi se brzo zaljube, ali se isto tako brzo i odljube. Imaju veliki problem sa poklanjanjem pažnje partneru. Ovnovi takođe imaju tendenciju da žure u veze bez da odvoje vreme da prvo nekoga upoznaju. Oni vole taj osećaj uzbuđenja kod nove romanse, ali kada se ta slatka faza završi – možda ćeš im dosaditi i počeće da traže nešto drugo.

Vodolija

Nisu mnogo posvećeni i više vole da stvari budu ležerne. Vodolija može izgledati hladno i sa previše samopouzdanja, dok je iznutra zapravo prilično emocionalno slab znak. Može biti teško naterati ih da se otvore i podele svoja osećanja sa partnerom.

Vodolije takođe imaju tendenciju da previše ozbiljno pristupaju svojim emocijama, što im može otežati povezivanje sa nekim na emocionalnom nivou.

Kada izlaziš sa vodolijom, može biti teško da znaš da li je zaista zainteresovan za tebe ili ipak nije.

Strelac

Kada su u pitanju partnerski odnosi, strelac više voli slobodu nego posvećenost. Ovaj znak zodijaka ima tendenciju da ‘’skaču’’ sa jedne aktivnosti i osobe na drugu, tako da može biti izuzetno teško pratiti njegova promenljiva interesovanja.

Strelac takođe zahteva puno prostora u vezama, zbog čega ponekad može da izgleda nezainteresovano. Pored toga, ne voli da priča o osećanjima, pa ako želiš da razgovaraš o bilo čemu ozbiljnom sa njim – najbolje je da odustaneš od toga.

Share post