Cliche logo

Najbolji gelovi za obrve – Top 7 koji se izdvajaju!

Bez obzira šta je najnoviji trend kada je u pitanju stilizovanje obrva, moraš uvek kod sebe imati gel za obrve! Na taj način možeš da ih stilizuješ po svom ukusu, bez obzira na to šta trenutno propagiraju u, recimo, Vogue-u.

Nisu sve obrve iste, zbog čega je još važnije da pronađeš gel za obrve koji zaista odgovara tvom obliku i tipu obrva. Kada imaš tanje obrve, njihovo podizanje gelom će ih zapravo učiniti gušćim. S druge strane, one dame sa punijim obrvama – takođe mogu imati koristi od gela, jer ih on drži da ”ostanu na mestu”.

Anastasia Beverly Hills Strong Hold Clear Brow Gel

Osnivač ovog popularnog brenda jeste Anastasia Soare, priznati stilista za obrve. Stoga i ne treba da čudi što se upravo ovaj gel za obrve smatra najboljim!

Niti previše gusta, niti previše tečna koenzistencija nas je zaista oduševila. Iako je aplikator prilično veliki, on pokupi pravu količinu proizvoda za fino raščešljavanje obrva. Ova formulacija ti daje dovoljno vremena da oblikuješ obrve pre nego što se gel osuši do prijatne završnice. Krajnji rezultat jesu negovane obrve bez ”ukočenog” izgleda.

Ovaj gel je savršena opcija za one koji žele da definišu obrve bez mnogo muke. Takođe je odličan proizvod za ceo dan, pa se tako tvrdi da stoji na mestu i do 8 sati.

MAC Brow Set

Ako smatraš da je tvoj idealan stil obrva negovan, ali prirodan – onda treba da isprobaš ovu laganu formulu čuvenog make-up brenda MAC. Formula je otporna na znoj i vlagu, što je čini odličnom opcijom za duge dane i vruću, vlažnu klimu. Još jedan bonus: dodir sjaja i efekat laminacije koji daje obrvama.

Ovaj gel za obrve je takođe dobar izbor za sve one koji traže dugotrajno držanje obrva, čak i u teretani, na tropskim destinacijama i u situacijama gde se mnogo znojiš.

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Gel

Da li si spremna za profi laminiranje i fiksiranje obrva? Onda treba da daš šansu ovom gelu za obrve!

Providni vosak za stilizovanje je gotovo savršena formula bez ostataka i ljuspica. Neophodan za obrve začešljanog i prirodnog izgleda. Jednostavno se primenjuje bez nereda. Njegova čista završnica znači da je pogodan za sve tonove kože i boje obrva, plus čini čuda na pojačavanju srednje retkih do punih obrva. Za gust, podignut izgled obrva koji traje i traje.

Kiko Milano Eyebrow Designer Gel

Inovativna tehnologija Kiko Milano brenda nam je donela gel koji savršeno precizno stilizuje tvoje obrve. Dolazi nam sa satenskom završnom obradom, ne lepi se i ne suši se – te ne ostavlja ljuspice za sobom. Mini četka ti omogućava preciznije nanošenje gela. Definisane i popunjene obrve za par sekundi!

Makeup By Mario Master Hold Brow Gel

Inovativna četkica za obrve sa dva kraja. Ima kratku stranu koja nanosi idealnu količinu proizvoda i dužu stranu koja češlja i definiše dlačice za besprekorno negovane obrve.
Lagano nanesi proizvod koristeći pokrete prema gore i prema spolja – kako bi savršeno oblikovala svoje obrve i držala ih na svom mestu.

Benefit Cosmetics 24-Hour Brow Setter Clear Brow Gel

Prozirni gel koji lako oblikuje i kroti obrve, zadržavajući tvoj savršen izgled i do 24 časa!

Provitamin B5 pomaže da obrve izgledaju uglađeno i definisano, dok polimeri oblikuju dlačice obrva i pomažu da formula traje čitav dan.

Sa prilagođenim dvostranim štapićem koji oblaže dlačice od korena do vrha, ovaj proizvod ima fleksibilnu formulu bez ljuskica – koja se lako nanosi i brzo se suši.

Bez parabena, formaldehida, agenasa za oslobađanje formaldehida, ftalata, mineralnog ulja, retinil palmitata, oksibenzona, katrana, hidrohinona, sulfata SLS & SLES, triklokarbana, triklosana i sadrži manje od 1% sintetičkog mirisa.

Charlotte Tilbury Brow Fix Clear Sculpting Gel

Inovativna formula za postizanje efekta supermodelskih obrva! Dugotrajni 24-časovni prozirni gel za obrve namenjen za fiksiranje obrva zahvaljujući svilenim nitima. Nikada ne ostavlja beli trag i nema lepljivih ili ukočenih obrva! Umesto toga, tvoje obrve su pune, pernate i fiksirane na mestu!

Bez obzira da li imaš retke, guste, izbledele ili tanke obrve – ovo je tvoja savršena formula!

Share post