Cliche logo

Najbolje Mona torbice za proleće i leto

Iv Sen Loran je jednom rekao: “Dodaci su ono što, po mom mišljenju, spaja čitav izgled i čini ga jedinstvenim.” Mislimo da je to naročito važno kada je u pitanju ženska tašna.

Kvalitetne kožne torbe poznate modne kuće Mona nas zaista uvek raspamete. Volimo sve njihove modele i čini nam se da kada ih nosimo svaki dan – postaju nam kao najbolji prijatelj!

Prvi dani proleća sa sobom donose obnovu, toplije dane, radost – i niz novih šik torbi. Monine torbice za predstojeću sezonu proleće/leto nas zaista ostavljaju bez daha, a boje su pravi odraz radosti (vesele boje dominiraju). Sa svojim jedinstvenim i savremenim dizajnom, sigurno će izazvati da svi okrenu glave ka njima i dodaće final touch tvom izgledu.

Ovo su neke od naših omiljenih torbi iz Monine nove kolekcije za proleće/leto.

Ova torbica iz najnovije Monine kolekcije nas je prosto oduvala. Nežna prljavo roze boja koja se uklapa u duh proleća i leta, kvalitet o kojem ne treba ni da govorimo (100% koža) i metalni delovi šik zlatne boje.

Ima li boje koja bolje simbolizuje proleće i prirodu koja se budi – od zelene? Ova classy torbica zelene boje i sa metalnim delovima boje zlata je pun pogodak za gotovo svaki prolećno/letnji outfit.

Roze, volim te roze. Šik jarko roze torbica koja nema šanse da ne bude primećena na ulicama ovog proleća ili leta. Ponesi je hrabro!

Za sve ljubitelje nežno roze boje – evo još jedna roze Mona torbica koja će biti sjajna za ovu sezonu lepih dana. Prava nežna i topla boja, nema šta.

Posebne, drugačije i – limitirane! Ovi modeli su dostupni u raznim, prolećnim bojama i zaista su neodoljivi. U pitanju je limitirana kolekcija, iz koje svako može pronaći model baš po svojoj meri (boji).

Share post