Cliche logo

Najbolje high end maskare za 2024. – Pogled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Maskara, beauty proizvod koji se smatra najviše transformativnim. Potamnjivanjem i definisanjem naših trepavica, čini naše oči većim i upečatljivim.

Zbog neverovatne popularnosti maskare, čini se da uvek postoji stalan tok novih lansiranja, pri čemu svaka obećava da će biti bolja od sledeće. Nude nam se nove, inovativne formule i četkice koje ‘’menjaju tok igre’’. 

Nije ni čudo zašto je jedno od najčešćih pitanja “koja je najbolja maskara?”. Istina je da ne postoji formula za sve. 

Kada utvrdiš koji su ti prioriteti, pogledaj našu listu najboljih maskara za 2024. godinu.

Lancome Lash Idole Mascara

Lancome je još jednom nadmašio sam sebe sa novom maskarom koja ‘’menja igru’’. Savršena četkica sledeće generacije koja obavija svaku trepavicu, zahvaljujući 250 različitih veličina čekinja i 360 mikročekinja. 

Njen zakrivljeni oblik savršeno se uklapa u gornju liniju trepavica, omogućavajući pokrivanje od korena do vrha. Fleksibilna gelasto-crna emulzija ti omogućava da dodaš onoliko slojeva koliko želiš – bez grudvica. U samo jednom potezu, tvoje trepavice izgledaju voluminozno i podignuto. 

Estee Lauder Turbo Lash High Powered Volume & Length Lascara

Sa elegantnim, potpuno crnim dizajnom, ovo je maskara za kojom treba da posegneš ako želiš da puniji izgled trepavica. Velika prednost je da ova maskara u sebi sadrži i serum za regeneraciju trepavica. Kremasta formula je prepuna sićušnih silicijumskih kuglica koje deluju kao fileri za trepavice, stvarajući trenutni volumen i dužinu.

Nema grudvice na vidiku. Kontinuirana upotreba čini tvoje trepavice mekanim i fleksibilnim, zahvaljujući dodatnom hranljivom ulju.

Clinique High Impact High-Fi™ Full Volume Mascara

Napravljena za one koji traže intenzivan izgled trepavica. Ova visoko pigmentisana formula je prepuna crnih najlonskih vlakana koja se talože po trepavicama, od korena do vrha, kako bi stvorili iluziju punijih trepavica.

Dolazi sa suženom, talasastom četkicom koja lako dolazi do svake trepavice, a pošto ima precizan vrh – zahvata čak i one sitne, teško dostupne ugaone trepavice. Gelasta tekstura čini trepavice laganim i mekim, zahvaljujući prisustvu ulja argana, moringe i kokosa.

Guerlain Noir G 24h Intense Volume Mascara

Pruža intenzivan, živahan završetak kako bi trepavice zalepršale poput leptirovih krila.

Zahvaljujući svojoj zakrivljenoj četkici koja savršeno grli oblik trepavica, daje tvojim trepavicama izuzetan volumen i vrtoglavu uvijenost. 24-časovna postojanost. Jedinstvena formula prožeta uljem zimske ruže, dolazi sa zakrivljenom četkicom koja glatko klizi po trepavicama.

Ova maskara drži trepavice na mestu i dovodi do rezultata ‘’sledećeg nivoa’’ koji otvaraju oči.

Ono što Guerlain-ovu maskaru izdvaja od ostalih formula je to što savršeno stoji tokom čitavog dana. 

Dior Diorshow Iconic Overcurl mascara

Ikonična maskara za definisanje trepavica. Zahvaljujući svojoj formuli za otvaranje očiju u kombinaciji sa jedinstvenom oversized četkicom dizajniranom da se drži uz trepavice za efekat uvijanja trepavica. Svaka trepavica je prekrivena (bez obzira koliko je sitna). Za definiciju bez grudvica. Ostaje netaknuta celog dana.

Dostupna je u raznim nijansama, pa zašto ne izbaciti dosadnu crnu i odlučiti se za omekšavajuću braon ili plavu?

Charlotte Tilbury Pillow Talk Push up Lashes Mascara

Maskara koja je izuzetno popularna na društvenim mrežama, sa ogromnom listom čekanja kada je prvi put lansirana. Treća po redu maskara Charlotte Tilbury brenda bila je vredna čekanja. Ono što je izdvaja je to što obećava i pruža bestežinski volumen, dužinu i podizanje.

Koristi ravnu stranu četkice u obliku vesla za punjenje i podizanje trepavica, a stranu češlja za ravnomernu distribuciju. Očekuj jake trepavice sa intenzivnom crnom, sjajnom završnom obradom koja se drži ceo dan.

Too Faced Better Than Sex Mascara

Jedna od najprodavanijih maskara u SAD-u, koja nam dolazi sa jako primamljivim nazivom. Ovde je sve u efektu lažnih trepavica. Velika četkica u obliku peščanog sata bez napora pokriva trepavice od korena do vrhova. Samo jedan sloj uvećava, ali prođi nekoliko puta da bi dobila puniji, smeliji završetak sa uvijenom završnicom koja traje. Da li opravdava svoje ime? Pa, vredi proveriti.

Chanel Noir allure All-in-one Mascara

Tanka, fleksibilna četkica definiše i odvaja trepavice – za punije lepezast izgled, koji češlja prirodni volumen i dužinu. Uvijanje se stvara tehnikom pritiskanja i držanja trepavica pre provlačenja.

Ono što ovu maskaru zaista čini posebnom su detalji. Njeno elegantno pravougaono pakovanje stavlja je u sopstvenu ligu u pogledu dizajna. Klikom na dole, zlatna ručka iskače, tako da možeš da izvučeš četkicu.

Pigment je takođe jedinstven – intenzivno crn, zahvaljujući dodiru neprimetne crvene u formuli koja dodaje nivo dubine koji volimo. Osim toga, prožeta je provitaminom B5, tako da trepavice ostaju jake i zaštićene.

Share post