Cliche logo

Jungle Baby: Na ovom mestu ćete pronaći baš sve za svoje mališane

Ima li šta lepše od kupovine prve odeće za bebe? Minijaturne cipelice, bodići, benkice, svečane haljinice. Onda igračke, pa razna oprema, poput kolica, flašica, njihalica… A kad porastu, ponovo sve ispočetka. Da roditelji ne bi išli od prodavnice do prodavnice, mučeći se da pronađu sve što im treba, tu je Jungle Baby – mesto na kom možeš naći sve za mališane, bilo da si roditelj ili da kupuješ nešto na poklon.

Jungle Baby – sve na jednom mestu

Jungle Baby pronašli smo slučajno, prilikom kupovine poklona za jednom mališana iz naše redakcije. Odmah nam je bilo jasno zašto je ovo jedan je od najomiljenijih domaćih brendova kod nas. Ovaj brend u svom asortimanu ima sve, od prve igračke i zvečke do tricikla a posebno se izdvaja po svom kvalitetu, jedinstvenom dizajnu proizvodu i raznovrsnom izboru. Kako navode, akcenat svih proizvoda je na kvalitetu i udobnosti, jer je to neophodno za pravilan rast i razvoj mališana, naročito kada su u pitanju proizvodi poput kolica, nosiljki…

U Jungle asortimanu nalaze se jedinstvene poklon igračke, ćebići, prekrivači, peškiri – mekani program, nehodajuća obuća, prve igračke uz koje bebe odrastaju i razvijaju motoriku, aksesoar koji je neophodan u svakoj prilici u svakom godišnjem dobu, i kolica, hranilice, auto sedišta, prenosivi kreveci, i još mnogo toga. Tačnije, šta god da vam padne na pamet, to ćete pronaći u ovim prodavnicima.

Visoko-kvalitetni proizvodi za mališane

Svaki Jungle proizvod dizajniran je sa velikom pažnjom, te nastoje da ispune sva očekivanja roditelja, baka, deka, strina, ujni, tetki i svih drugih. Kako kažu, u konsultacijama sa roditeljima kontinuirano rade na razvoju brenda i pomno slušaju šta roditelji imaju da kažu kako bi dalje unapredili proizvode i izašli u susret i onim najzahtevnijima.

Jungle Baby možeš naći na nekoliko lokacija u Beogradu, u tržnim centrima Ada Mall, Beo i Galeriji, kao i u Novom Sadu, u tržnom centru Promenada i Nišu u tržnom centru Delta Planet.

Share post