Cliche logo

MODNI STIL POZNATIH-Kombinacije i trendovi koje postavljaju slavne ličnosti Srbije

Moda je neizostavan deo života mnogih poznatih ličnosti, a njihov stil često postaje inspiracija za mnoge ljude. U ovoj analizi ćemo istražiti modne kombinacije i trendove koje postavljaju poznate ličnosti u Srbiji tokom 2023. godine.

Jovana Joksimović

Jedna od ikona stila u Srbiji je popularna voditeljka Jovana Joksimović. Ona je poznata po svom sofisticiranom i elegantnom izgledu. U poslednje vreme, Jovana često bira neutralne boje poput bele, crne i bež, koje kombinuje sa klasičnim komadima odeće. Nosila je prelepe haljine sa čipkom i visokim strukom, što je postalo njen zaštitni znak. Jovana takođe vodi računa o detaljima, kao što su dobro izabrani modni dodaci, koji dodaju poseban šarm njenim kombinacijama.

Nataša Bekvalac

Još jedna poznata ličnost koja utiče na modne trendove u Srbiji je popularna pevačica Nataša Bekvalac. Nataša je poznata po hrabrim i upečatljivim stilskim izborima. U ovoj godini, primećujemo da je Natašin stil postao sve više avangardan. Često nosi krojeve sa neobičnim detaljima, poput asimetričnih haljina, šarenih printova i kombinacija različitih tekstura. Nataša takođe eksperimentiše sa različitim bojama i često nosi jake, upadljive nijanse koje joj odlično stoje.

Miloš Biković

Kada je reč o muškom modnom stilu, popularni glumac Miloš Biković izdvaja se svojim sofisticiranim izgledom. On često bira klasične odevne komade, kao što su odela sa savršenim krojem i dobro usklađene košulje. Uz to, Miloš pridaje pažnju detaljima, kao što su elegantne kravate i kvalitetni cipele. Njegov stil odražava eleganciju i muževnost, a mnogi ga smatraju modnim uzorom za muškarce.

Trendovi u usponu

Pored individualnih stilova poznatih ličnosti, primećujemo i određene trendove koji su popularni u srpskoj modnoj sceni tokom 2023. godine. Trenutno je sveprisutna upotreba retro stilskih elemenata, kao što su šezdesete i sedamdesete godine prošlog veka. Vidimo modne kombinacije inspirisane tim periodima, poput širokih pantalona visokog struka, dugih haljina sa cvetnim printom i šarenih detalja.

Još jedan trend koji je u porastu je održiva moda. Sve više poznatih ličnosti u Srbiji pokazuje svest o ekologiji i biraju odevne komade koji su proizvedeni na održiv način. Vuneni kaputi od recikliranih materijala, odeća od organskog pamuka i torbe od prirodnih vlakana postaju popularni izbor među poznatima.

Ukratko, modne kombinacije i trendovi koje postavljaju poznate ličnosti u Srbiji tokom 2023. godine odražavaju raznolikost i individualnost. Svaka poznata ličnost ima svoj prepoznatljiv stil, ali istovremeno utiče na opšte trendove u modnoj industriji. Bilo da se radi o sofisticiranim kombinacijama, hrabrim stilskim izborima ili promovisanju održive mode, poznate ličnosti u Srbiji igraju važnu ulogu u oblikovanju modnih trendova i inspirišu mnoge ljude u njihovom stilskom izražavanju.

Share post