Cliche logo

Mesec u Strelcu: Najsrećniji znaci 2023

Kako Mesec ulazi u Strelca, dolazi vreme avanture i istraživanja u sferi ljubavi i odnosa. Strelac, poznat po svom optimističkom i avanturističkom duhu, utiče na lunarni pejzaž, obećavajući period rasta i uzbuđenja na ljubavnom planu.

Strelac

Prirodno je da će oni rođeni u znaku Strelca osetiti snažnu energiju sa ovom lunarnom fazom. Očekuj mogućnosti za nove veze i produbljivanje postojećih odnosa. Ovo je vreme da prigrliš svoj avanturistički duh u ljubavi.

Blizanci

Sa punim Mesecom u Blizancima 27. novembra, Blizanci će se naći sreću u ljubavi, koristeći se harmoničnom ravnotežom između njihove prirode vazdušnog znaka i vatrene energije Strelca. Ova kombinacija pokreće nove i uzbudljive veze.

Vaga

Za Vage, ovaj period je posebno povoljan za ljubav. Usklađenost Marsa u Strelcu sa Vaginom urođenom potrebom za harmonijom i ravnotežom stvara klimu pogodnu za romantični razvoj, spajajući strast sa dubokim emocionalnim vezama.

I ostali znakovi mogu očekivati pozitivne promene u svojim ljubavnim životima, jer uticaj Strelca proširuje svoju optimističnu i ekspanzivnu energiju kroz ceo zodijak. Ovaj period poziva na otvorenost prema novim iskustvima i spremnost da se izađe iz zone komfora u potrazi za ljubavlju i srećom.

Share post