Cliche logo

Manikir trendovi sa kojima nema greške

Da li ste i vi uvek u nedomumici kada odete na manikir i pedikir, koju boju odabrati? Da li neku jarko crvenu, ili pak nude? Budući da je došlo hladno vreme mnoge dame potežu za nekim zagastijim nijansama, ali ako je vreme već dovoljno tmurno, hajde da unesemo malo razigranosti makar odabirom boje laka za nokte. Kako ne biste morali i sledeći put da se premišljate koju boju da odaberete, pogledajte ove cliché. predloge sa kojima nema greške.

Vatreno crvena – Paleta crvenih lakova je nepregledna, od svetlih do bordo nijansi, ali mi vam predlažemo baš ovakvu jarko crvenu nijansu. Tačno,  u pitanju je klasik, koji će uneti jednu dozu prefinjenosti i elegancije, ali sa kojim će vaši prsti i ruke izgledati besprekorno.

Šljokice – Sa lakom na noktima koji u sebi ima šljokice, žurka je svakog dana. Odaberite nijansu koja je malo zagastija, ali puna divnog štrasa sa kog nećete moći da skinete pogled. Naš predlog je upravo ova nijansa sa videa ispod.

Jesenje nijanse – Jeste, jesen je i nekako je sasvim logično baš sada lakirati nokte u zemljane tonove. Međutim, budite oprezni, jer ne odgovara svaka boja svakom tonu kože. Čokoladne nijanse izgledaju sjajno vlasnicima veoma tamne, preplanule, kože, jer čine prirodni ton kože dubljim i naglašavaju njegovu prirodnu lepotu.

Nude – I naravno, tu je i nezaobilazan nude, koji je podjednako popularan i kada je šminkanje u pitanju, ali i manikir i pedikir. Ovaj minimalistički trend sjajno pristaje i dugim i kratkim noktima, a nema sumnje da svako obožava efekat lepih i negovanih noktiju.

Share post