Cliche logo

Konstrakta bi mogla da nam donese prvi GREMI! Predložena je za nominaciju u čak DVE KATEGORIJE ove prestižne nagrade

Nakon što je zablistala na ovogodišnjem Evrosongu, kako svojom pesmom tako i nastupom, Ana Đurić – Konstrakta sada je nominovana i za jednu od najprestižnijih nagrada – GREMI.

Naime, Konstrakta je na svom  Instagram profilu objavila da je u razmatranju za nominaciju za Gremi, i to u dve kategorije: za najbolji nastup za pesmu ,,In corpore sano’’ , kao i za najboljeg novog izvođača.

Konstrakta je otkrila da ju je za nominaciju predložio član Akademije za diskografsku umetnost i nauku.

Izbor nominacija održaće se do 23. oktobra, a zvanična lista nominovanih biće objavljena u novembru. Dodela Gremija održaće se u februaru naredne godine.

„Proširite glas i nekako ćemo možda putem misaonog presinga uspeti da dođemo do članova žirija preko naših rođaka iz Amerike, iz Los Anđelesa, Njujorka, Čikaga itd. Ima nas dosta svuda i eventualno ćemo ući u nomincije. Dajte da vidimo taj Gremi“, poručila je Ana Đurić Konstrakta.

Gremi (Grammy Awards), godišnje su nagrade za izuzetne doprinose u muzici i diskografiji, koju dodjeljuje NARAS, Američka Akademija za diskografsku umetnost i nauku (The National Academy of Recording Arts & Sciences, Inc). Nagrade su ustanovljene 1959. godine.

Pa, hajde da vidimo taj Gremi!

Share post