Cliche logo

Koje front row frizure su dominirale na Paris Fashion Week-u:

Novi trendovi za ovo proleće/leto?

Nedelja mode, u bilo kod evropskom gradu da se održava, uvek izmami interesovanje na svetskom nivou. Sada je aktuelan Paris Fashion Week, koji su posetile brojne poznate ličnosti. 

Neke smo navikli da viđamo na dodelama Oskara, svetskim koncertima i scenama, a neke možda nimo imali prilike da toliko često pratimo.

Bilo kako bilo, poznato je da zvezde iz prvog reda na revijama svetski poznatih dizajnera u okviru Fashion Week-u, kako se to popularno kaže ‘’front row’’ – uvek postavljaju nove standarde kada je u pitanju stil za predstojeću sezonu. Ovog puta, mi smo se bavili front row frizurama koje su ovih dana dominirale u prvim redovima na revijama u okviru Paris Fashion Week-a.

Pa hajde da vidimo ko je privukao najveću pažnju.

Imali smo prilike da vidimo Dženifer Lorens, Rozaliju i Natali Portman kako su pomno ispratile Diorovu reviju, gde su bile veoma zapažene. 

Što se tiče Dženifer Lorens, kosa joj je bila puštena, odajući utisak frizure ‘’bez napora’’, a šminka je bila lagana i jednostavna. Ovaj casual stil kada je u pitanju oblikovanje kose nam se dopada.

Natali Portman, Oskarom nagrađena glumica, nas je takođe oduševila svojom jednostavnošću, koja je najviše bila prisutna kada je u pitanju njena frizura. Takođe odaje utisak ‘’bez napora’’, kosa je lagano skupljena u ‘’nešto nalik na punđu’’. Ali totalno, totalno opušteno.

Rosalia je bila apsolutni hit na Diorovoj reviji, pojavivši se u svom prepoznatljivom stilu. Frizura je takođe bila u njenom ‘’fazonu’’ – možda dve pletenice zvuče kao klasik – ali na njoj su delovale moćno.

Na Louis Vuitton reviji za proleće/leto simpatije je pobrala čuvena glumica Kejt Blanšet. Takođe jednostavna frizura, pomalo neobavezna – ali nama se dopada ovaj opušteni stil koji nam za ovu sezonu donose zvezde.

Na Chloé reviji u Parizu pojavila se Sijena Miler, čija platinasto plava kosa sa nežnim uvojcima nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Nina Dobrev je takođe zablistala na Chloé reviji, a njen stil nas je očarao. Masivna svilena gumica za kosu koja je upotpunila frizuru i čitav njen stajling bila je pun modni pogodak.

Britanska glumica Ema Korin je na Miu Miu reviji poručila samo jedno svojom frizurom – punk is not dead. Ovo definitivno nije frizura za svaku damu, ali jeste za onu koja je smela i drugačija. I čiji stil može ovakvu frizuru da iznese.

Sjajna i neponovljiva Penelope Kruz je privukla ogromnu pažnju medija kada se pojavila na Chanel reviji. Njena super paž frizura se savršeno uklopila uz kožni komplet.

Reviju modnog brenda Balenciaga ispratila je Kim Kardašijan, koja je sva bila u crnom. Frizura, klasika, rep u njenom stilu. Nama se dopada.

Emily Ratajkowski na reviji Courreges je još jednom pokazala zašto je mnogi smatraju kraljicom stila. Takođe nam je pokazala da ovako jednostavna, neobavezna frizura može da deluje jako lepo.

Share post