Cliche logo

Koje cipele nositi uz široke pantalone?

Pantalone širokih nogavica bile su nezaobilazni deo garderobe prethodne godine i nema naznaka da će 2024. nestati sa radara. Međutim, na ovako krojene pantalone može biti potrebno malo navikavanja u pogledu uparivanja obuće.

Zbog toga smo istraživali koje cipele nositi uz široke pantalone – a da izgledaš šik i moderno!

Srećom, putem raznih društvenih medija možemo da nađemo obilje inspiracije upravo na ovu temu. Bez obzira da li želiš da stilizuješ duge pantalone širokih nogavica za posao, svakodnevnu šetnju ili večernji izlazak – pogledaj kako to možeš najbolje da uradiš.

Jednostavna ravna obuća

Ova opcija nije za svakoga, zbog činjenice da će mnoge niže devojke pronaći svoje pantalone kako se vuku po zemlji. Međutim, ovo ultra jednostavno uparivanje širokih pantalona i ravnih cipela, sandala, espadrila, mokasina ili baletanki izgleda neverovatno šik – a takođe je izuzetno udobno.

Potpetice sa zašiljenim prstima

Ako više voliš da nosiš pantalone širokih nogavica sa štiklama – vodi računa da za ovaj stajling iskoristiš adekvatan par. Sjajna opcija je i nošenje cipela sa platformom.

Sve u svemu, najbolji oblik štikli za nošenje sa pantalonama širokih nogavica je cipela sa zašiljenim prstima.

Polučizme sa širokom uzdignutom petom

Ovo je više kombinacija za neku jesenju varijantu ili kada je kišovito i hladnije vreme. Ali moramo da se složimo da su polučizme sa širokom i uzdignutom petom stvorene za široke pantalone! One su najsvestranija opcija za podizanje figure i šik look.

Podizanje koje dobijaš na ovaj način zaista izdužuje noge, što je posebno zapanjujuće sa širim rezom. Ako ti je potrebna dodatna visina, idi na to! Samo drži dužinu pantalona malo od poda za uglađeni izgled.

Share post