Cliche logo

Koja vrsta letovanja odgovara tvom horoskopskom znaku?

Ako ni ti ne možeš da se odlučiš gde ovog leta da otputuješ, sigurni smo da će naše preporuke pomoći tvom horoskopskom znaku da pronađe savršeno letovanje koje odgovara tvom karakteru i željama!

Ovan

Avanturističko letovanje: Ti voliš akciju i uzbuđenje. Idealan odmor za tebe uključuje planinarenje, ekstremne sportove ili safari avanturu.

Bik

Luksuzno letovanje: Bez sumnje, udobnost i hedonizam su tvoj idealni spoj. Letovanje u luksuznom odmaralištu sa spa centrom, vrhunskom gastronomijom i prelepim pejzažima je ono što ti zoveš savršenim letovanjem.

Blizanci

Urbano letovanje: Ko je rekao dinamika? Gde su društvene aktivnosti tu si i ti!. Obožavaš letovanje u velikom gradu, gde možeš da istražuješ muzeje, galerije, noćni život i lokalne kafiće.

Rak

Porodično letovanje: Za tebe se vreme provedeno s porodicom najviše ceni. Idealno letovanje na mirnom mestu, poput kućice na plaži ili jezeru, gde možeš uživati u opuštanju i porodičnim aktivnostima.

Lav

Glamurozno letovanje: Nije zlato sve što sija – rečenica koju lav sigurno neće izgovoriti! Bitno ti je da letovanje odiše luksuzom ali i da istovremeno budeš u centru pažnje. Zato putovanje na egzotičnom mestu poput Kariba, sa puno glamuroznih događaja i društvenih aktivnosti, nosi tvoje ime.

Devica

Wellness letovanje: Zdravlje pre svega! Mada i organizacija ne zaostaje. Tvoje letovanje iz snova uključuje spa retreat, wellness programe ili odmaralište sa mnogo mogućnosti za aktivnosti na otvorenom.

Vaga

Romantično letovanje: Uživaš u lepoti i harmoniji. Savršeno letovanje za tebeje romantično putovanje u Pariz, Veneciju ili neku sličnu destinaciju, gde možeš uživati u umetnosti, kulturi i gastronomiji.

Škorpija

Misteriozno letovanje: Škorpija voli intenzitet i dubinu. Letovanje koje uključuje istraživanje starih ruševina, mračnih katakombi ili misterioznih mesta probudiće u tebi istraživačka čula i učiniti letovanje nezaboravnim!

Strelac

Pustolovno letovanje: Tvoje drugo ime je sloboda. Svoj znatiželjni duh upotpuniće putovanje sa rančevima po nepoznatim destinacijama, dok istražuješ nove kulture i avanturističke sportove.

Jarac

Kulturno letovanje: Sve u vezi istorije i tradiciju je sveto za jarca. Obavezno uključi obilazak istorijskih znamenitosti, muzeja i kulturnih događaja kako bi tboje letovanje imalo smisla.

Vodolija

Inovativno letovanje: Vodolije vole originalnost i inovacije. Idealno letovanje za vodoliju bi bilo poseta futurističkim gradovima, festivalima tehnologije ili eko-turističkim destinacijama.

Ribe

Opuštajuće letovanje: Voliš mir i sanjarenje. Savršeno letovanje za tebe je pre svega boravak na mirnom ostrvu, sa puno mogućnosti za meditaciju, plivanje i umetničke aktivnosti.

Share post