Cliche logo

Kim Kardašijan u kontroverznom korsetu i nakon Met Gale 2024 – Da li je ovo realni prikaz ženskog tela?

Kim Kardašijan jednostavno odbija da odmori svoje telo! Navikli smo da je gledamo u šokantnim izdanjima, pri čemu je obično naglašena njena (nerealno) prikazana silueta.

Met Gala 2024. nas je već dovoljno šokirala i zaintrigirala stajlinzima slavnih ličnosti, a Kardašijanove su i na ovom događaju bile i te kako primećene.

O stajlingu Kim Kardašijan se naširoko raspravlja na mrežama – od kojih mnogi apsolutno burno reaguju protiv njenog isticanja nerealno tankog struka nasuprot širokim bokovima.

Već smo navikli na nju da ”zaboravlja” svoj struk u metalnoj mrežastoj suknji i odgovarajućem korsetu na Met Gali, pa je rijaliti zvezda samo nastavila da deli internet sa još jednim polarizovanim izgledom donjeg veša.

Kardašijanova je protekle srede podelila slajd šou fotografija odeće koja je verovatno bila namenjena za Met Gala after parti – ali (ne znamo zbog čega) nikada nije ugledala svetlost dana (odletela je u Nemačku odmah nakon događaja). Nazvavši svoj drugi stajling “Margiela Broken Doll”, osnivačica SKIMS brenda nosila je crni kožni korset koji je menjao oblik preko somotnog bodija u boji mesa sa ”oštećenim” jastučićima za kolena koji su izgledali kao otvorene rane i par rukavica sa kosturnim prstima. Dopunila je ceo look visokim crnim potpeticama na platformi, šeširom u obliku pečurke i, u najmanju ruku čudnim, okovratnikom.

Kada smo pogledali komentare ispod posta, kritičari njenog korseta su prozvali modnu preduzetnicu za održavanje nezdravog imidža tela. Izdvojićemo neke od komentara: „Ovo je užasna poruka koju šalje svojim ćerkama i drugim mladim ženama. Nije zdravo.“ Zatim se neko oglasio: “O, ostavljamo struk kod kuće, vidim…”

U međuvremenu, bilo je i obožavalaca izgleda koji ”krade” struk. „Moda je da svi to prevaziđete“, napisao je jedan korisnik u odbranu Kim, dok su mnogi pozdravili njen izgled.

Tokom Met Gale, podsetimo se, korset Kardašijanove je bio toliko stegnut da joj je bila potrebna pomoć da se popne stepenicama muzeja! A u video snimku iza scene na kojem se oblači za crveni tepih, može se videti kako vežba da diše, govoreći za Vogue: „To je umetnička forma, ali ja sam to shvatila“, rekla je dok je njen tim vezivao odeću.

Kim je tom prilikom i sama dodala: „Osećaću se tako zgrabljenom, neću čak ni moći da vam prenesem kako se osećam stegnuto.“

Ovu kreaciju potpisuje Maison Margiela Artisanal by John Galliano.

Share post