Cliche logo

Kejti Peri i Orlando Blum na crvenom tepihu – Modna kombinacija ovog para je sve što smo trebali da vidimo!

”Mama i tata” – ovako je planetarno popularna pevačica Kejti Peri naslovila zajedničku fotografiju sa svojom jačom polovinom na proteklom prestižnom događaju u Los Anđelesu.

Kejti Peri i Orlando Blum su definitivno jedan od najpoznatijih (i nama najslađih) slavnih parova, ali prestižni holivudski događaji nisu baš njihova ”šolja čaja”.

Trebalo im je više od dve godine zabavljanja da bi konačno debitovali na crvenom tepihu 2018. godine, a od tada su njihova pojavljivanja bila veoma retka. Ali sve se to promenilo ovih dana, kada je čuveni par prekinuo svoj niz ”bez crvenog tepiha” i prisustvovao svom prvom zvaničnom zajedničkom događaju u skoro tri godine!

Njihovo (retko) zajedničko pojavljivanje na 10-godišnjoj ceremoniji dodele nagrade Breakthrough u Muzeju filmova Akademije u Los Anđelesu nas je doslovno ra-spa-me-ti-lo!

Peri i Blum su svojom zajedničkom modnom pojavom potvrdili da je stil njihovog pojavljivanja u paru zaista veličanstven.

Sa svoje ženske strane ovog omiljenog nam para, Peri je nosila elegantnu crnu haljinu sa dekolteom otvorenih ramena, izvajanim steznikom i obimnom suknjom. Ulepšala je jednostavnost svoje crne haljine reflektujućim srebrnim dodacima — uključujući sićušnu metalnu tašnu i metalni dodatak omotan oko njenog dugog, pletenog repa.

Paralelno sa svojom lepšom polovinom, Orlando Blum je izgledao krajnje otmeno i apsolutno je parirao u modnom stilu Perijevoj! Njegov klasični smoking sa belom košuljom na kopčanje i crnom leptir mašnom ispod je pravi primer muške modne osvešćenosti.

Podsetimo, u julu 2023. godine, Peri i Blum su poslednji put primećeni zajedno u javnosti – na tribinama na Vimbldonu. I iako to svakako nije bio crveni tepih, ipak je u pitanju bio prestižni događaj u svetu sporta – te su uspeli da usklade svoju odevnu kombinaciju za tu priliku i ostali upečatljivi.

Pevačica je tada nosila Odri Hepbern u tamnoplavom topu otvorenih ramena uparen sa šalom na tačkice i velikim naočarima za sunce, dok je glumac nosio plavo karirano odelo sa kopčanjem koje je bilo nekoliko nijansi svetlije.

Jedva čekamo njihovo novo pojavljivanje u javnosti – jer možemo da se složimo da su svaki put uspeli da nam održe čas kompatibilnosti modnog stila kada su u pitanju (slavni) parovi!

Share post