Cliche logo

Kako je Rajan Gosling učinio 50. rođendan Eve Mendes veoma posebnim?

Rajan Gosling i Eva Mendes su definitivno jedan od najsimpatičnijih holivudskih parova, iako još uvek vešto skrivaju neke svoje privatne trenutke. Oni nisu redovni na crvenom tepihu i generalno na javnim pojavljivanjima – iako je Gosling bio miljenik protekle sezone filmskih nagrada povodom svoje uloge Kena u Barbie filmu. Mendesova mu je, kao svaka mudra žena koja prati svog muškarca iz senke, dozvolila da bude u centru pažnje.

Ono što nas je posebno zaintrigiralo jeste nedavni rođendan Eve Mendes koji je prošao fenomenalno – zahvaljujući upravo njenoj jačoj polovini!

Izvori bliski ovom slavnom bračnom paru navode da je Gosling učinio Mendesovoj nezaboravni nedavni rođendan super-posebnim gestom! Iako možemo da primetimo da je bio prilično fin u sred svih dodela nagrada gde je bio u samom centru pažnje – potrudio se da svojoj lepšoj polovini priredi nešto što će pamtiti.

Ove godine je Mendesova proslavljala svoj jubilarni 50. rođendan 5. marta, a Gosling je ovu ”prekretnicu” u njenom životu učinio posebnom učinivši najjednostavniju, najslađu stvar – podsećajući je da je prelepa!

„Izgledala je veoma lepo kada je napunila 50. Rajan joj stalno govori da je lepa. Učinio je njen rođendan veoma posebnim“, rekao je izvor za People. „Eva i Rajan su zaista tako srećan par. Veoma podržavaju međusobne strasti. Takođe su zahvalni na finansijskoj slobodi koju im posao pruža, i cene svoje porodično vreme. Odlični su u balansiranju svega“.

Pa ima li lepši poklon za jednu ženu koja puni 50 od toga da joj partner izjavljuje i priređuje – ljubav?!

Podsećamo, Gosling i Mendes su se upoznali na snimanju svog filma ”The Place Beyond the Pines” – koji je izašao 2012. godine i pobrao pozitivne kritike stručnjaka.

Još u januaru, Gosling je dao Mendesovoj dirljiv poklič tokom događaja na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari. Razmišljajući o svojoj karijeri, Gosling je rekao: „Ono što je najvažnije, morao sam da upoznam devojku svojih snova, Evu Mendes, i da imam dvoje dece iz snova… Sanjao sam da jednog dana snimam filmove, a sada su mi filmovi učinili život kao u snu.”

Tokom intervjua u emisiji Today, Mendesova je izjavila da se fokusira na njihovu decu, dok je Gosling nastavio da glumi. “Tako sam srećna ako bih mogla da provedem ovo vreme sa svojom decom.”

Par ima dve ćerke, Esmeraldu Amadu, koja ima 9 i po godina, i Amadu Li, koja će napuniti 8 godina.

Glumica je takođe napomenula da više voli da ne glumi, jer “gluma te odvodi.”
“To je bilo skoro kao neverbalni dogovor, on će da radi i ja ću da radim. Ja ću samo da radim ovde'”, rekla je ona. “Otišao je i uradio svoj posao. Slučajno je stvarno dobar u svom poslu. I uradio je to i vratio se kući.”

Možemo da primetimo da su se sjajno podelili. I želimo im puno sreće u novim filmskim i životnim ulogama.

Share post