Cliche logo

Kako da nosiš Uggs čizme

Uggs čizme osim što su ekstremno udobne, mekane i nešto poput patofni za napolje, ove godine Uggs čizme veoma su moderne. Međutim, ono što se mnogima od nas dešava jeste da u njima izgledamo zaista kao da smo izašle u patofnama napolje, dok influenserke na Instagram postovima u njima izgledaju potpuno suprotno – kao sa modnih pista, iako nose ove pufnaste čizme. Pokušaćemo da ti otkrijemo u čemu je razlika.

Uggs i bele čarape

Nositi samo Uggs čizme nije dovoljno. Ove sezone u svim kombinacijama moraš imati adekvatne bele čarape. Ovde ne govorimo o običnim belim čarapama za teretanu, već o nešto debljim i dužim čarapama, koje upotpunjuju Uggs čizme.

Ne zaboravi aksesoar

Čak iako se obučeš najopuštenije ikada – trenerka, sportska jakna, ne smeš zaboraviti aksesoar. Verovala ili ne, elegantna tašna, nakit, upadljive naočare za sunce doprineće da izgledaš sređeno, a ne kao da si trknula do Maksija po hleb.

Suknje i Uggsice

Još jedna greška je što Uggs čizme nosimo samo na opuštene odevne kombinacije. Suknja ili haljina, naravno, ne preterano elegantna ili večernja, takođe može doći u obzir za kombinaciju sa Uggsicama. Kao što vidiš, i ovde su bele čarape dominantne.

Helanke i džemper

Uggs čizme čine da stopalo izgleda veće nego što jeste, pa ukoliko obučeš helanke, ovo će ti vizuelno stanjiti i izdužiti nogu. Još ako uz to obučeš džemper, dobićeš pravi trendi zimski outfit.

Share post