Cliche logo

Kako da kombinujete starke sa odećom

Sigurno ste na ulici primetili da devojke nose starke sa skoro svakom mogućom kombinacijom. Za ovaj par obuće, slobodno možemo da kažemo da nikada nije izašao iz mode. Od momenta kada su se pojavile, njihova popularnost ne opada. Ako ste u potrezi za idejama kako da ih najbolje kombinujete i uz koje odevne kombinacije – na pravom ste mestu. Pokazaćemo vam kako da kombinujete starke sa odećom i da izgledate šik i opušteno.

Kako da kombinujete starke sa odećom

Farmerke i starke

Isto kao i starke, i farmerke imaju kultni status kod svakog poznavaoca mode i modnih trendova. Garantujmo da svako u ormaru ima bar dva para farmerki. Bilo da su viskokog struka, niskog struka, uske ili široke…starke i farmerke su odlična kombinacija. Možete da ih kombinujete za formalni look ili za opušteni look. Sve je u detaljima i u tome kako se osećate tog dana. Uz farmerke vam predlažemo bele, klasične starke ili neki malo smeliji model poput kožnih starki.

Kako da kombinujete starke sa odećom

Venčanica i starke

Veliki broj budućih nevesta je već odabralo starke kao svoj favorit za ovaj važan događaj. Na anketi koja je rađena, više od 60% nevesta je izabralo starke kao obuću za taj dan. Bilo da ih nosite kao drugu opciju, odnosno, kao obuću koju ćete obuti nakon štikli ili kao prvi izbor, starke koje ćete nositi celi dan…sigurno nećete pogrešiti. Favorit za ovu priliku su naravno bele starke.

Kako da kombinujete starke sa odećom

Formalna odeća i starke

Ako ste mislili da uz formalnu odeću ne idu starke – pogrešili ste. Obujte svoje omiljene starke ukoliko idete na poslovni sastanak ili na večeru sa partnerima i uživajte u udobnoj kombinaciji u trendu. Mnoge poznate ličnosti biraju upravo starke za sve događaje i uspešno ih kombinuju sa odelima, svečanim haljinama i suknjama.

Animal Print i starke

Animal Print nije za svakoga i ne može svako da iznese ovakve odevne kombinacije. Pokušajte da kombinujete kožne starke i suknju sa animal printom i sigurno ćete napraviti pravi izbor. Crna kožna jakna, rolka sa zanimljivim dezenom, farmerke i starke – savršena odevna kombinacija za popodnevnu kafu ili veče u gradu.

Kako da kombinujete starke sa odećom

Crna odeća i starke

Crna odeća se generalno slaže sa svim drugim odevnim komadima. Pokušajte da kombinujete odeću crne boje i starke u boji. Sigurno ćete biti u centru pažnje. Lagana crna letnja haljina i crvene starke su sigurno dobitna kombinacija za ove tople dane.

Kao što smo već napomenuli, starke su oduvek bile omiljena obuća ljudi svih doba. Slažu se sa skoro svakom odevnom kombinacijom – suknje, pantalone, haljine, šorcevi…spisak je nepregledan. Pokazali smo vam kako da kombinujete starke sa odećom a na vama je da samo izaberete pravu kombinaciju koja će da oslikava vaš stil.

Share post