Cliche logo

Jeca u Zemlji Čuda: Modni saveti za novembar

Jedna od najuticajnijih blogerki i modnih influenserki Balkana, Jelena Đorđević, poznatija kao Jeca u Zemlji Čuda, ne prestaje da fascinira svojim modnim izborima. Zbog toga smo rešili da zavirimo o ormar ove pravnice po struci i da tu pronađemo inspiracije za novembar.

Bež nijanse

I ove jeseni bež kombinacije su apsolutno u trendu, što smo videli i kod svetskih influenserki, ali i kod Jece u Zemlji čuda. Kao što vidiš, iako možda deluje nespojivo, kombinacija krzna i puf jakne savršeno ide uz casual, svakodnevni stil.

Naočare za sunce

Naočare za sunce, ali ne bilo koje! Jelena uvek bira izuzetno upečatljive naočare za sunce koje će doprineti da stajling bude potpuno drugačiji od svega što inače viđamo na ulicama grada. Zato se i ti potrudi da pronađeš naočare koje će upotpuniti tvoj stajling dok još uvek ima sunca.

Šešir

Jesen je idealna za eksperimentisanje sa šeširima. Šeširi su konačno ponovo u modi, a možeš ih lako uklopiti uz odelo za posao ili faks, ali i uz nešto opušteniji stil, uz farmerke dok kafenišeš sa drugaricama.

Cvet kao aksesoar

Mnogobrojne svetske i domaće modne kuće u svojim kolekcijama donele su garderobu sa cvetom na sebi kao ukrasom. Prva je ovaj trend davnih devedesetih pokrenula Keri Bredšo u kultnoj seriji Seks i grad, a ove sezone, nećeš pogrešiti ako i ti nabaviš ovakav odevni predmet.

Bela majica i crni sako

Ova kombinacija i dalje je apsolutni must have i čini se da je popularnija nego ikad. Možeš je kombinovati sa farmerka za casual look, ili kao Jelena, sa kratkom suknjom plave boje – još jedan spoj nespojivog koji na Jeci u Zemlji Čuda izgleda fantastično. I ovde Jelena nosi fantastične naočare za sunce koje apsolutno upotpunjuju ovaj look.

Share post