Cliche logo

Gremi nagrade 2024: najbolje i najlošije obučeni

Kada je Gremi, onda se sve zvezde trude da budu zapažene. Najpoznatija muzička noć je za nama, a mi smo ovog puta gledali u najbolje i najlošije obučene muzičke izvođače!

Matursko veče kada je muzika u pitanju, poznato i kao Gremi, jeste događaj svetskih razmera gde najveće pop zvezde tog trenutka demonstriraju svoj najbolji izgled kako bi privukli našu pažnju.

Iznenađujuće, mnogi nominovani i prisutni su ovog puta išli na sigurnu kartu elegancije, ali nažalost – neki od njih su ipak promašili poentu.

Sada, kada su se utisci malo slegli, idemo da vidimo kako su izgledali!

Najbolje obučeni

Bijonse u Louis Vuitton-u

Svaki put kada nas kraljica moderne muzike počasti svojim prisustvom na Gremi dodeli nagrada, to je prava modna pobeda. Dobar glas i dobar izgled zaista mogu da idu ruku pod ruku. Bijonse se iznenađujuće pojavila u vestern-inspirisanom ansamblu iz nove kolekcije Farela Vilijamsa za Louis Vuitton (kaubojski šešir je pun pogodak!).

Olivija Rodrigo u Versaćeu

Pre nego što je izašla na scenu da bi nastupila, dobitnica Gremija prošetala je crvenim tepihom u arhivskoj Versaće haljini koju je nekada nosila legendarna Linda Evanđelista.

Dua Lipa u Courreges i Tiffani & Co

Dua Lipa je zaista bila jedna od najbolje obučenih devojaka na dodeli Gremija, što je skoro pa nemoguć podvig kada je ovolika konkurencija. Duboki izrez, CUSTOM Courreges haljina sa šljokicama i riblji (bukvalno) Tifani dodaci koji se ljuljaju na njenoj ogrlici su definitivno bili upečatljivi i zapaženi. Haljina možda deluje ‘’teško’’ ili kako su je mnogi komentarisali ‘’živa disko kugla’’ – ali moramo da priznamo da je Dua toliko seksi da je na njoj to sve delovalo šik i kao da joj nimalo nije naporno.

Hale Bejli u Gučiju

Nominovana za najbolju R&B pesmu, Hale je ponosno prošetala prozirnu Guči haljinu sa kopčama i dubokim dekolteom.

Summer Walker u perju

Gotovo je nemoguće nositi haljinu od perja i imati definisan struk, ali Summer Walker je to nekako uspela. A uklapajući šešir na glavi čini da za ovaj stajling imamo 3 reči: neočekivan, moderan i potpuno šik.

Viktorija Mone u Versaćeu

Holivudska pevačica i višestruka nominovana (i pobednica!) nas je oduševila elegantnom bronzanom Versaće haljinom skrojenoj baš po njenim merama. Boja izgleda neverovatno! Viktorija je bila nominovana zajedno sa svojom ćerkom Hazel, koja je inače i najmlađa nominovana za Gremi u istoriji. Mala Hazel je ‘’odnela’’ šou definitivno.

Pa kako da ne volimo taj šik momenat ‘’mama i ja’’ na crvenom tepihu?

Dawn Richard u Khosrov Couture

Crvena je često bila zapažena na crvenom tepihu Gremija od početka ovog ciklusa nagrada, ali malo ko je preuzeo trend sa, nazvali bismo to – DRAMOM – sa kojom se Dawn Richard pojavila ove godine.

Najgore obučeni

Aliks Erl u Aleksandru Mekvinu

Dosadno i već viđeno. Neinspirativno pre svega. Ako ćete prisustvovati najvećoj muzičkoj večeri, zaista treba da se potrudite malo.

Doja Cat u Dilari Findikoglu

Da li je neko od prisutnih uopšte iznenađen što se Doja Cat našla na listi najgore obučenih? Nominovana za najbolji pop solo nastup, Doja je prošetala crvenim tepihom u prozirnoj korset haljini sa istetoviranim imenom dizajnera koji ju je kreirao (Dilara Findikoglu) na čelu. Šta reći?

Bili Ajliš u Chrome Hearts i vintage jakni

Ovaj stajling čini da zamolimo Bili Ajliš da jednom isproba i nešto drugačiju kombinaciju. Videli smo je kako nosi ovaj look na skoro svakom crvenom tepihu još od 2018. godine. Sviđa nam se Barbie momenat, eto to je u redu.

Lana Del Rei

Ova devojka definitivno zaslužuje bolje od ove crne haljine koja se ne uklapa uz njen karakter. Dužina je sasvim, sasvim pogrešna. Dodaci čine da se vintage estetika i te kako naruši.

Tejlor Svift u Schiaparelli

Previše ‘’čudna’’ kombinacija u najmanju ruku, koja svakako da ne priliči ovakvoj zvezdi koja je od skoro proglašena i najpopularnijom muzičkom zvezdom na planeti. Između slojevitih raznobojnih ogrlica, operskih rukavica i pletene kose – ovde ima previše toga što nije jedno sa drugim u redu.

Fantasia u Cong Tri

Zaista smo hteli da budemo u korak sa trendovima, ali ipak ne možemo da pređemo preko manžetne za usne. Potpuno neprimeren i nepotreban dodatak koji samo odvlači pažnju sa njenog besprekornog lica.

Majli Sajrus u Maison Margiela

Nismo sigurni da li je ovo promašaj ili mi jednostavno ne razumemo modu. Sačekaćemo još neku godinu pa da vidimo da li je možda Majli bila samo ispred svih u modnom izražaju. Nemamo konačan komentar, nekako smo je ipak svrstali u najgore obučene – ali ostavljamo svoj um otvorenim za razne mogućnosti. Kosa je tek posebna priča – jasno je da joj je kuma Doli Parton.

Ed Širan

Pojavio se inkognito u kamuflažnoj maski od glave do pete, sa stvarnim printom u obliku odela. A njegova crvena kosa… pa ipak je previše crvenog za crveni tepih.

Share post