Cliche logo

Gigi Hadid je još jedan dokaz da se vraća moda 2000-ih

Hajde da se vratimo na početak 2000-ih: to je bilo doba pletenih, predugih majica i farmerki sa niskim strukom. Zvuči poznato? Trebalo bi, jer užasno liči na trenutnu modnu scenu. Bez obzira da li ste uključeni u vraćanje modnog talasa u stilu ranih 2000-ih ili ne, on je tu i deluje kao da će ostati neko vreme. Samo pogledajte Gigi Hadid kao dokaz.

Manekenka je juče izašla u Njujork noseći rever, prsluk na kopčanje, bešavni kardigan i farmerke niskog struka. Verovatno se mnogi neće pronaći i poneti ovaj trend, ali Hadid ga je sjajno iznela. Na pantalonama se nalaze nalepnice koje su totalno it ’00-ih, poput jarko žutog smajlića i čili crvene pruge na zadnjem delu farmerki.

Što se tiče modnih dodataka, Gigi je stavila minđuše u obliku srca u boji, a oko vrata našle su se slojevite šarene ogrlice, kao i mini cvetna torba. Nabacila je i okrugle sunčane naočare, za koje pretpostavljamo da joj se baš sviđaju budući da ih je nosila i početkom oktobra.

Ali pravi šlag na tortu bile su Hadidine mokasine sa leopard printom i čarape u jarkoj pink boji. Međutim, njoj ove pođe za rukom da kontrastni elementi savršeno funkcionišu zajedno, pa čak i kad je upitanju kombinacija inspirisana 90-im.

Share post