Cliche logo

Frizure koje će obeležiti ovu jesen

Jesen uvek izaziva osećaj želje za podmlađivanjem kada je u pitanju promena našeg izgleda a najlakše ćemo to postići sa promenom frizure. Da li imate osećaj da kako dođe jesen, naša opsesija kosom (šišanje, boja, stil—sve novo) samo raste?

Prilično je lako da predvidimo koje će frizure biti biti najpopularnije ove jeseni. Uz pomoć stručnjaka, pronašli smo top frizure koje ćete obožavati i koje će poboljšati vaš izgled.

Nastavite da čitate i za jedine frizure koje će obeležiti ovu sezonu. Sada je samo na vama da odlučite koja je prava za vas.

Babi Šiške

Malo avangardne, ovakve šiške nisu za svakoga. Ove šiške se nalaze na vrhu čela i nose se i uz kratku i uz dugu kosu.

Ema Votson, Zendaja i Sofija Butela su samo neke od poznatih ličnosti koje su učinile da se ova frizura redovno nalazi na crvenom tepihu i da je to siguran izbor za jesen. To je odlična opcija ako već imate šiške i tražite novi look.

Lepršavo i lagano

Model Jourdan Dunn je jedan od naših omiljenih kameleona za kosu svih vremena i nikada ne pravi greške  kada je u pitanju nova frizura.  Punasta i savršeno lagan pri dnu (ali ne toliko da bi  žrtvovala njen prelepi volumen), njen prepoznatljivi bob je vredan pažnje.

Duge i zalizana kosa sa bočnim šiškama

Iako ćemo zauvek voleti prepoznatljivu kratku kosu Hale Beri, moramo da priznamo da joj duga kosa prelepo stoji. Hale Beri opet nosi slatke bočne šiške koje su uglađeno razdvojene i uvučene kako bi zadržala fokus oko njenog lica i uravnotežila dužinu koja joj se prostire na grudima. Uvereni smo: duga kosa i šiške su prava kombinacija za savršenu kosu.

Lob

Ako želite da povećate svoj bob ili uopšte da dobijete laskavu frizuru, lob je pravi način. To je takođe svestran stil koji se može nositi uglađen i gladak ili sa naduvanim volumenom i teksturom. Osim toga, to je odličan način da imate bob stil i još uvek možete da zavučete kosu unazad

Razdeljak na sredini i kosa srednje dužine

Ne možete pogrešiti sa ovim klasičnim stilom. Ovo je savršen izgled za skoro svaki oblik lica.  Možete je nositi sa ravnom kosom, talasastom ili kovrdžavom, efekat je isti. Dodajte na ovo i šiške koje su opet aktuelne i zaista nema granice u tome šta sve možete da napravite sa vašom frizurom.

Share post