Cliche logo

Crvene usne – Kako do savršenog izgleda uz ovih top 5 crvenih ruževa?

Da li si ti od onih devojaka koje ne mogu da izađu iz kuće bez dobrog tena i crvenih usana? Ili si pak od onih koje ne mogu da smisle crveni ruž?

Možda samo nisi pronašla svoju najbolju nijansu crvene!

Kroz istoriju, crvene usne su bile simbol glamura i elegancije. Tokom Drugog svetskog rata, mnoge žene su odustale od raznih stvari za ulepšavanje i odevanje, ali prodaja ruževa nikada nije opala! Pa kako je ovaj izuzetan trend preživeo test vremena?

Možda je to zato što je crveni karmin pravi klasik koji predstavlja samopouzdanje i vrhunsku modu bez potrebe za dubokim novčanikom. Nešto poput male crne haljine.

Bilo da voliš mat, sjajne ili kremasto crvene usne – sada na raspolaganju imaš bogato pigmentisane, dugotrajne boje za usne! Brzo su postale prava senzacija, jer su njihova laka zasićenost i dugovečnost nešto što treba osetiti i na svojim usnama.

Ako pak voliš nešto suptilnije opcije, tu su meki tečni ruževi ili sjajevi za usne koji postižu tu ”mekšu” crvenu nijansu.

Dok odmeravaš svoje mogućnosti, postoji mnogo opcija oko toga koja crvena je tvoja crvena.

Naime, treba gledati sve kod odabira – od podtona kože do dubine kože. Ali najvažnija stvar koju treba zapamtiti je da tvoj izabrani ruž ne mora nužno da ide uz tvoj ton kože, odeću ili bilo šta drugo – koliko treba da ide uz tvoje raspoloženje!

Zapamti, ne radi se o tome da li možeš da nosiš crvene usne ili ne. Radi se samo o pronalaženju prave nijanse! Odvaži se!

A u nastavku ti predstavljamo top 5 najboljih crvenih ruževa (po nama):

Dior Liquid Lipstick

Ovaj 12-časovni dugotrajni ruž za usne ima punu pigmentisanost. Dostupan u pet smelih nijansi crvene (uključujući bordo i bogatu trešnja-crvenu), smatra se najboljim među sličnim proizvodima.

Guerlain KissKiss Shine Bloom Lipstick

Hranljiva formula i živopisna crvena boja koja odmah privlači pažnju! Satenska završna obrada i sofisticirana nijansa daju ovom ružu priliku da se pokaže bilo kada i bilo gde.

Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Icon Lipstick

S obzirom na mat finiš, ne isušuje tvoju kožu, već dodaje punoću (nagoveštaj poljupca).

Gucci Velvet Matte Lipstick

Svetlija nijansa crvene i blago narandžasti tonovi daju otmeni izgled. A kada preko ovog mat ruža pređeš sjajem za usne – postaješ zvezda večeri!

Mac Cosmetics Macximal Silky Matte Lipstick

Iako mat, ovaj ruž neće učiniti da se tvoje usne osećaju čudno nakon nekog vremena. To znači da je prijatan za nošenje i da neće isisati vlagu iz usana.

Share post