Cliche logo

Coachella 2024 outfiti – Šta zvezde nose na najpoznatijem svetskom festivalu?

Vreme je za najpoznatiji svetski festival – Coachella 2024 je zvanično počela! Ovo može značiti samo jedno: sjajni outfiti slavnih i, da, ni živa muzika nije loša. Otkako se festival vratio na velika vrata nakon pauze izazvane pandemijom kovida, videli smo kako slavne ličnosti daju sve od sebe i 2022. i 2023. godine – tako da ni 2024. nije bila izuzetak.

Od muzičara sa tzv. A liste koji nastupaju na glavnoj bini festivala pa sve do VIP gostiju koji ih posmatraju iz gomile – bićeš zapanjena onim iz priloženog. Kao i obično, u postavi za 2024. svakako ne manjka moć najsjajnijih zvezda svetske muzičke scene: Lana Del Rey, Doja Cat i Tiler, Creator su ovogodišnji glavni hedlajneri, dok su izvođači kao što su Ice Spice, J Balvin i Sabrina Carpenter takođe imali svoj šou za hiljade fanova. I da ne zaboravimo, čuveni sastav No Doubt je imao svoj prvi uživo nastup za skoro 10 godina!

Bez obzira da li pratiš ovaj svetski poznat festival iz udobnosti svog doma ili si već u Kaliforniju kako bi uživala u spektaklu uživo – velike su šanse da ćeš primetiti stajlinge (da ne kažemo kostime) poznatih.

Tokom prvog vikenda (12-14. aprila) i drugog vikenda (19.-21. aprila), redakcija Cliche-a će prikupljati najbolje stajlinge poznatih ličnosti sa Coachella festivala – bilo da se pojavljuju na glavnoj bini ili na mnogim okolnim partijima.

Hajde da zajedno bacimo pogled na izgled poznatih ličnosti u okviru prvog vikenda Coachella 2024!

Doja Cat

Reneé Rapp

Ludmilla

Nelly Furtado

Lana Del Rey i Billie Eilish

Sabrina Carpenter

Chappell Roan

Kendall Jenner

Shakira

Tinashe

Chloe Bailey

Karrueche Tran

Charli D’Amelio

Megan Fox

Kesha

Paris Hilton

Gwen Stefani

Rihanna

Ice Spice

Taylor Swift

J Balvin

Lauryn Hill

Katy Perry

Hailey Bieber

Ryan Destiny

Bebe Rexha

Xin Liu

Becky G

Emma Roberts

Share post