Cliche logo

Caskshare predstavio viski od 4,250 dolara po flaši

Sa početnim cenama od 4,250 dolara po boci i samo 190 dostupnih boca, Caskshare je predstavio izuzetno retku Macallan bačvu destilovanu 1991. godine. Vodeći škotski brend, posvećen je tome da svetu ljubitelja viskija donese jedinstvene i retke proizvode, jedinstvene na svetu.

Za sve ljubitelje i kolekcionare viskija, ova jedinstvena ponuda dostupna je samo sedam dana, a interesovanje je ogromno. Oni koji uspeju da rezervišu svoju bocu, dobiće je tek u martu 2024. Ali za ovo uživanje vredi čekati.

Destilovan u destileriji Macallan i flaširan kao 32 godina star, viski prolazi kroz jedinstveni proces starenja počevši u bačvi prvog punjenja bivšeg burbona i kulminira završetkom u PX Sherry bačvi. Za laike ovo ne znači mnogo, ali kada vidiš cenu, jasno je da je u pitanju vrhunski kvalitet. Na samim etiketama viskija nalaze se umetnička dela, što kolekciju čini još interesantnijom.

„Strastveni smo u pronalaženju najboljeg viskija koji Škotska ima za ponuditi i ovaj viski destilovan u destileriji Macallan nije izuzetak. To je retka i značajna prilika kada se pojavi bačva takve neuporedive retkosti. Kombinovali smo ovaj viski sa izuzetnim delom umetnosti i očekujemo da će biti željno tražen od strane i izbirljivih poznavalaca i vatrenih kolekcionara“, rekao je John Robertson, generalni direktor Caskshare-a.

Caskshare je inovativan brend u svetu viskija koji se specijalizovao za pružanje jedinstvenog iskustva ljubiteljima ovog pića. Fokusiran na prodaju pojedinačnih bačvi viskija, Caskshare omogućava ljubiteljima viskija da rezervišu svoj deo u najfinijim i najunikatnijim pojedinačnim bačvama viskija. Njihova platforma pruža pristup vrhunskim destilerijama i omogućava konzumentima da iskuse izvanredno iskustvo sazrevanja viskija.

Share post