Cliche logo

Bridgerton: Šta sve treba da znaš o trećoj sezoni?

Ljubavna priča Penelope i Kolina još nije završena.

Posle dve duge godine, treća sezona Bridgerton serije konačno je stigla – doduše delimično – na Netflix-u 16. maja. Najnovija epizoda romanse iz doba Regencije stavlja ljubavnu priču Penelope Featherington (Nikola Coughlan) i Kolina Bridgertona (Luke Newton) u prvi plan pre nego što je planirano u knjigama, pružajući fanovima klasičnu priču o prijateljima koji postaju ljubavnici, pojačanu tajnom Peninog tajnog posla kao Lady Whistledown. Međutim, fanovi koji su odmah počeli da gledaju treću sezonu primetili su da ima manje epizoda za strimovanje nego što je uobičajeno za Bridgerton sezonu.

Penelopi i Kolin?

Streaming gigant je odlučio da održi hajp za svoju mega-hit seriju (kao da joj je potrebna dodatna pomoć) tako što će najnoviju epizodu emitovati tokom meseca. To uključuje završetak prve polovine sa velikim cliffhangerom (i omiljenim momentom iz knjiga). Dakle, kada ćemo videti Penelope i Kolinovo “i živeli su srećno do kraja života”? Čitajte dalje kako biste saznali kada izlazi druga polovina treće sezone Bridgertona. (A ako ste znatiželjni kada izlazi četvrta sezona Bridgertona, imamo vodič i za to.)

Kada izlazi drugi deo III sezone?

Treća sezona Bridgerton je podeljena na dva dela, sa po četiri epizode u svakom delu. Nažalost, moraćemo da čekamo mesec dana za završetak ljubavne priče Polina. Netflix će objaviti poslednje četiri epizode u četvrtak, 13. juna 2024. Sve epizode će biti dostupne u 12 sati po pacifičkom vremenu/3 sata po istočnom vremenu. (Dame sa Istočne obale i Srednjeg zapada će morati biti malo strpljivije.)

Da li postoji trejler?

Netflix je objavio zvanični trejler za drugi deo usred mesečnog čekanja, a video odmah potvrđuje da je Penelope pristala da se uda za Kolina. (Na osnovu klipa, izgleda da većina saznaje putem Whistledown-a, uključujući Peninu porodicu.)

Naravno, tajna Whistledown-a nadvija se nad srećnim vestima, a besna Eloise (Claudia Jessie) čak preti da će reći Kolinu istinu pre nego što to Penelope stigne. Međutim, Pen je i dalje viđena kako piše tokom trejlera, koji nagoveštava da je pravo pitanje u svemu tome da li će glavna tračara odustati od svog poziva zbog prave ljubavi.

Kako trejler obećava na polovini, “Ono što je skriveno biće otkriveno.”

Možemo se samo nadati da će ostatak ovog meseca brzo proći!

Share post