Cliche logo

Bella Hadid najavila svoj novi brend – Šta nam to donosi Orebella?

Kao bomba je odjeknula vest da Bella Hadid uskače u novi biznis.

Ovih dana mnoge zvezde, od Bijonse do Breda Pita, pokreću svoje nove beauty brendove. Pridružila im se i svetski poznat supermodel Bella Hadid, najavivši da nam uskoro predstavlja svoju novu welnes liniju Orebella – koja će biti lansirana 2. maja ove godine.

27-godišnja zvezda modne piste nedavno je objavila Reels na svom Instagram nalogu kako bi najavila svoj novi poduhvat sa naslovom „Orәbella koju je osnovala Bella Khair Hadid. Otkrijte svoju alhemiju 02.05. Link u bio da biste se našli na listi i dobili ekskluzivni poklon pri lansiranju.”

Iako je ovaj video – koji je pokazao krupni plan njenog oka i niz slika sa svemirskom tematikom – bio nejasan u pogledu toga šta će Orebela zapravo predstavljati – zaštitni znak iz 2022. otkriva da je linija izgleda fokusirana na mirisne proizvode. 

Orebella nam nagoveštava da brend možda ima element aromaterapije – što je u skladu sa Hadidinim javnim imidžom. U 2018. godini manekenka je sebe nazvala „devojkom sa esencijalnim uljem“ u intervjuu za Elle. Kasnije u 2020. godini njena sestra Gigi Hadid je izjavila za britanski Vogueu da su ona i njena sestra provele dosta vremena sadeći lavandu na porodičnoj farmi u Pensilvaniji tokom blokade za vreme Covid-a.

Uzimajući u obzir da je Hadid često delila svoje režime nege između nedelja mode i borbe sa lajmskom bolešću – pokretanje biznisa sa terapeutskim fokusom može biti savršeno za njen novi brend.

Tako da verujemo da će njen novi brend obuhvatati mirisne losione i ulja za telo i lice, kao i proizvode za negu kose, sveće, mirise, tamjan i difuzore za aromatična ulja.

Početkom februara je Bella Hadid objavila jednako nejasnu seriju svojih fotografija u sedištu ULTA Beauty, a slike bez natpisa navele su mnoge fanove da se zapitaju da li ima ‘’nešto u rukavu’’.

Lansiranje Orebella brenda dolazi zajedno sa nekim drugim vestima vezanim za manekenku, koja se razišla sa Charlotte Tilbury pre manje od godinu dana nakon što je potpisala ugovor sa omiljenim kozmetičkim brendom slavnih.

„Profesionalni odnos Belle Hadid i Charlotte Tilbury Beauty došao je svom kraju dok se Bella priprema za lansiranje sopstvenog kozmetičkog brenda. Bella Hadid ostaje bliska prijateljica Charlotte Tilbury Beauti“ – rekli su iz ovog brenda u izjavi za Page Six Style.

„Kao posao koji vodi žena, Charlotte Tilbury Beauty nastavlja da podržava Bellu i raduje se uzbudljivom lansiranju Orebelle kasnije u toku ove godine.’’

Zajedno sa svojom nadolazećom linijom, Hadid je već suvlasnica Kin Euphorics, brenda bezalkoholnih pića koji nudi napitke poput pakovanja od 12 penušavih botaničkih mešavina.

I iako je uzela pauzu što se tiče modelinga u 2023. godini, kako bi se usredsredila na ozdravljenje usred borbe sa lajmskom bolešću – čini se da je imala fantastičan početak 2024. godine, pozirajući za naslovnicu časopisa Perfect u januaru. 

A tu je i nova veza. Početkom februara je manekenka objavila neke slike sa proslave svog 27. rođendana koja je bila u oktobru – uključujući i one na kojima se oseća prijatno sa svojim novim kauboj-dečkom Adanom Banuelosom.

Share post