Cliche logo

„And Just Like That“ – Sara Džesika Parker nas je ponovo oduševila svojim stajlingom

Najnoviji outfit Sare Džesike Parker na snimanju druge sezone „And Just Like That“  oduševio je mnoge fanove, koji su zaljubljenici u neprikosnoveni stil Keri Bredšo.

Glumica (57) pozirala je u prugastoj haljini Marrakshi Life, dugom plišanom kaputu Vivienne Westvood, a sa tim je uparila plave čizme njenog sopstvenog brenda Duchessa Gardini, kao i sivi šešir i starinsku torbu Pierre Cardin. Međutim, fanovi su izjavili da je ikona stila, Keri Bredšo, izgledala kao skitnica „fensi odeći“.

Sve stajlinge za emisiju HBO Mak sada su dizajnirali Molli Rogers i Danni Santiago. Inače, modna Patricia Field, koja je bila stilista u „Sex And The City“ čitavih šest sezona i dva filma, odbila je da se vrati zbog rada na snimanju serije na „Emily In Paris“.

Prva sezona serije „And Just Like That“ premijerno je prikazana na HBO Max-u u decembru 2021. Počela je šokantnom smrću Kerinog muža, gospodina Biga (Chris Noth). Sezona se uglavnom fokusirala na Keriin proces tugovanja i njenu odluku da se vrati u svet zabavljanja.

Parkereova je nedavno potvrdila da će se druga velika ljubav Kerin Bredšo, dobro poznati Ejdan Šo, vratiti u drugoj sezoni, iako nisu otkriveni nikakvi sočni detalji.

Share post