Cliche logo

4 jesenje boje za nokte koje biste trebali isprobati

Bogata bordo. Tamno zelena mahovina. Živahna senf boja. Prepustite se isprobanim bojama noktiju koji će vas odmah uvesti u jesenji okvir uma.

„Jesen je moje omiljeno doba godine za umetnost noktiju i boje“, kaže manikirka i edukatorka LeChat Nails Sireeta Aaron. „Volim da inspiraciju posmatram u prirodi – i sa promenljivim bojama lišća, ovo je savršeno vreme za to.“ Danonoćno urednik Njujorka Jin Soon Choi razmišlja o šarenim pejzažima. „Jesen me podseća na zemljane neutralne nijanse, poput tonalno braon, i na večernje jesenje nebo sa noćnim bluzom“, kaže Choi. Iako je odabir između nijansi vrlo individualan, postoje određene stvari koje su univerzalne za sezonu, poput „prelaska na dublje tonove i početka igranja sa mat ili baršunastim teksturama“, objašnjava umetnica za nokte Betina Goldstein.

Tamno zelena mahovina

Ne možete pogrešiti sa vino-crvenom za jesen, ali ako tražite nešto neočekivanije, potražite tamno zelenu mahovinu, poput LeChat Dare to Wear nijanse Olivia. „Moja omiljena jesenja nijansa jer laska svakom tonu kože, a zelena je lep način da isprobate tamniju nijansu bez nošenja klasične bordo boje koju često vidimo na jesen“, objašnjava Aaron.


Živahna senf boja

Odražavajući živost žutog jesenjeg lišća, Goldstein gleda na jarko senf žuto kako bi „održao stvari svežim i uzbudljivim“. Za dodatnu snagu potražite nijansu koja izgara mrežnjaču, poput Mellow Yellow Sally Hansen, ili, za nešto prigušenije, tu je J.Hannah Eames.

Bogati tonovi braon

Vreme je da tamnocrvenoj daš predah“, kaže Goldstein za tonove braon boje, još jedne trenutne opsesije zbog koje se opskrbljuje svime od Essienovog hladnog tona do podne Mocha i tople crvenkaste Orli Canyon Clay do duboko istinski braon poput Christine Fitzgerald Fomo.


Kraljevsko plavo mastilo

„Zaista mi se sviđaju duboki tonovi dragulja za jesen“, kaže Goldstein, koji trenutno poseže za bogatim dubokim kraljevskim plavo, poput Chanelove Le Vernis in Rhythm, koji pruža visok kontrast u odnosu na tople jesenje nijanse vaše garderobe i komplementarne nijanse za umetnost noktiju.

Share post